Digitaal magazine met winnaars van de EvT prijs 2021

Posted by on nov 15, 2021 in Nieuws
Digitaal magazine met winnaars van de EvT prijs 2021

In het digitale magazine maken we de winnaar van de Elisabeth van Thüringenprijs bekend. Het is een hele mooie winnaar met een kunstproject waarin het thema ‘verbinding’ op alle fronten en zelfs meer aanwezig is. Wie het is geworden lees je via de link onderaan dit bericht!

Dit is de Top 3 van dit jaar
Vorige maand hebben we de Top 3 bekend gemaakt. Daarin stonden de projecten die de jury boven de andere uitzendingen vond uitsteken. Dit zijn de 3 genomineerden:
Cordaan Amsterdam en spoken Word kunstenaars met het project ‘Dementees’
Forensisch Psychiatrisch Centrum dr. S. van Mesdag en Tsjisse Talsma met het project ‘Uitzicht’
Zorginstelling Reinaerde en duo Sjaak Langenberg & Rosé de Beer met het project ‘Re-creatie’

50 geweldige inzendingen
In totaal ontving de jury maar liefst 50 inzendingen, die allemaal zijn doorgenomen en gewogen. Vrijwel alle inzendingen zijn heel mooie initiatieven waar kunst zorgt voor verbinding in zorginstellingen. In het magazine staan ze allemaal op een rijtje.

Alternatief voor een uitreiking
Hoe graag hadden we de uitreiking willen doen tijdens een feestelijke bijeenkomst en hoe blij zijn we nu dat we al eerder besloten hadden om een alternatief te kiezen vanwege eventuele coronamaatregelen. We hopen dat iedereen zich verbonden voelt via het digitale magazine en op afstand een toast uitbrengt op alle inzendingen en op de winnaars!

Zoek verbinding
Verbinding is het thema van deze Elisabeth van Thüringenprijs 2021. Zoek de verbinding met elkaar en voel je vrij om dit nieuwsbericht met link door te sturen naar andere geïnteresseerden!

Direct naar: digitaal magazine ‘De kunst van verbinding’