Bekendmaking in winnaars 2021 in digitaal magazine

Posted by on nov 10, 2021 in Nieuws
Bekendmaking in winnaars 2021 in digitaal magazine

We tellen af naar 15 november, de dag waarop we bekendmaken wie de Elisabeth van Thüringenprijs 2021 heeft gewonnen. In een mooi digitaal magazine vind je dan de winnaars en lees je ook waarom zij hebben gewonnen. Vanwege corona zit er dit jaar geen feestelijke bijeenkomst in.

Maar ook vind je in datzelfde magazine meer over bijzondere inzendingen en natuurlijk lees je wie er allemaal iets hebben ingezonden. Wij zijn trots op al deze mooie projecten en we hopen van harte dat ze allemaal worden uitgevoerd of dat er een mooi vervolg op mag komen.

Voor nu: nog even geduld en dan hoor je wie van de top 3 er uiteindelijk de prijs wint. Cordaan Amsterdam en Spoken Word kunstenaars met Dementees, FPC dr. S. van Mesdag en Tsjisse Talsma met Uitzicht of Reinaerde en duo Sjaak Langenberg & Rosé de Beer met Re-creatie. Alle 3 de projecten vind je terug op de homepage van onze website.

Het magazine wordt toegezonden aan alle deelnemers aan de prijs en aan de relaties van de Stichting Elisabeth van Thüringenfonds. Maar natuurlijk kun je het ook vinden op onze social media en op de website! Tot de 15e november!